Microsoft Sharepoint

Digitale dossiers vormen het kloppende hart van de Legal sector. Zonder dossiers, geen zaken. Zonder zaken, geen continuïteit. Maar veel kantoren worstelen met de vraag hoe de steeds complexere documentstromen optimaal kunnen worden ingericht, zodat juridische professionals altijd en overal toegang hebben tot de voor hen relevante informatie. Uiteraard is hierbij het automatisch filen van e-mail binnen het dossier een belangrijk aspect.

Digitaal dossiermanagement
In de visie van Derogee IT is Sharepoint het logische antwoord op die vraag. Krachtige zoekfunctionaliteit, versiebeheer en volledige integratie met Microsoft Office toepassingen, CRM en financiële platformen, betekenen dat Sharepoint de logische ‘digitale dossier hub’ is.

Andere voordelen van SharePoint zijn de mogelijkheid om praktijkgroep-specifieke folder- en dossierindelingen te hanteren en met meerdere medewerkers binnen één dossier of zelf een document te werken. Naast documentopslag zijn extranet opties, search en e-mail filing bijzonder krachtige aanvullingen op het ‘complete’ digitale dossier.

Zo kunt u Microsoft SharePoint inzetten:
• Sharepoint op locatie
• Sharepoint binnen een hybride omgeving
• Sharepoint in (private) Cloud
• Sharepoint in de Cloud
• Sharepoint Online / Office 365


Juridische systemen

Welke Customer Relationship Management (CRM) oplossing is in uw situatie het meest efficiënt? Worden documentstromen optimaal afgehandeld of kan een nieuw Document Management Systeem (DMS) met een uniforme inrichting per praktijkgroep of project substantiële tijdwinst opleveren? Hoe ‘toekomstbestendig’ is uw bestaande Practice Management System (PMS) eigenlijk? En voldoet de procesmatige inrichting aan wetgeving als WWFT?

Derogee IT Consultants helpt de juridische sector al 15 jaar om de antwoorden op dergelijke vragen te vinden. We inventariseren de bestaande IT-architectuur, formuleren samenhangende CRM, DMS en PMS oplossingen en managen de implementatie, inclusief operationele verankering en nazorg. Met oog voor de impact op uw dagelijkse praktijkprocessen. En met een stevige focus op het faciliteren van eindgebruikers.

 


 

 

 

 

Sharepoint