Change Management

Bijna iedere verandering die binnen uw ict-omgeving wordt doorgevoerd, heeft invloed op de manier waarop medewerkers hun taken uitvoeren. De introductie van een nieuw Document Management Systeem? Uniforme inrichting van werkstations? Remote werken faciliteiten? Verregaande standaardisatie van documentstromen? Het succes van veranderingen staat of valt met goed doordacht én gepland change management.

Menselijke maat
Het gezegde dat niet alle veranderingen een verbetering zijn, gaat bij ict-projecten helaas maar al te vaak op. Onze ervaring toont aan dat een gestructureerde aanpak, waarbij niet de techniek, maar de medewerkers leidend zijn, de slagingskans maximaliseert. Derogee IT Consultants verandert dan ook met oog voor de menselijke maat.

Proactieve ondersteuning
Die ambitie vertalen wij naar een samenhangend stappenplan, naar heldere communicatie richting in- en externe stakeholders en naar proactieve ondersteuning bij het verankeren van nieuwe werkprocessen. Voor ons is een ict-project namelijk pas geslaagd als uw medewerkers vinden dat het geslaagd is. Intern draagvlak is daarom 'key'.


Project Management

De impact van ict-projecten is groot. Of het nu gaat om het uitdenken en implementeren van een volledig nieuwe kantooromgeving, de vervanging van core systemen en software of om uitbreiding met moderne tools als extranet functionaliteit voor uw cliënten; ict-projecten veranderen de manier waarop uw mensen werken en waarop u met uw cliënten werkt.

15 jaar ervaring
Het is dan ook belangrijk dat deze bedrijfskritische projecten samenhangend worden ingericht. Dat weloverwogen keuzes worden gemaakt. Dat op het juiste moment de juiste stappen worden gezet. En dat medewerkers op alle organisatieniveaus exact weten wat er speelt. Derogee IT Consultants – 15 jaar internationale projectervaring, technisch uitstekend onderlegd en sterk mensgericht – helpt u graag om ict-projecten tot een succes te maken.

Regierol
Van de inventarisatie van business requirements tot de selectie van leveranciers en projectpartners, en van het creëren van intern commitment tot het verankeren van nieuwe processen en werkwijzen; wij regisseren het volledige traject, zodat u zich op uw kernactiviteiten kunt concentreren.